Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
18 okt. Halloween toernooi jeugd gaat niet door
28 sep. Van de Voorzitter
18 sep. JUISTE EMAILADRESSEN
15 jul. Nieuwe competitieleiders!
23 feb. Instructie verantwoord alcoholgebruik
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
DDWS Herfsttoernooi.jpg
foto 30.jpg
foto 29.jpg
Meest recente foto's
Halloween toernooi jeugd gaat niet door
 Ad Dekkers  Jeugd  9x gelezen

Het op 31 oktober geplande Halloween toernooi kan helaas geen doorgang vinden.

De Jeugdcommissie.

dinsdag 18 oktober 2016, 13:43 uur 0 reacties (reageer)
VASTE BAAN VOOR LADDERWEDSTRIJDEN
 Ad Dekkers   Tennis Ladder  17x gelezen
DE LADDERCOMPETITIE IS VOORTVAREND VAN START GEGAAN EN VOORZIET IN EEN BEHOEFTE. OM EEN EN ANDER WAT SOEPELER TE LATEN VERLOPEN IS HET MOGELIJK OM PER 1 OKTOBER 2016 OP DE VASTE BAAN 2 TE LADDEREN. DIT OP DONDERDAG TOT EN MET MAANDAG.

JE HANGT OP DE NORMALE MANIER AF EN SPEELT DE PARTIJ VOLLEDIG UIT. HET IS TOEGESTAAN OM OP EEN ANDERE BAAN TE SPELEN, MAAR DAN KUN JE NA DRIE KWARTIER WORDEN AFGEHANGEN. OP DINSDAG EN WOENSDAG GEEFT ONZE TRAINSTER NIKITA KIEP LES. OVERLEG EVEN MET HAAR ALS JE OP ÉÉN VAN DEZE AVONDEN WILT SPELEN OP BIJVOORBEELD BAAN 1.

TOT EIND OKTOBER , ZAL OP VRIJDAG 14 EN 28 OKTOBER EN ZATERDAG  15 EN 29 OKTOBER NOG NAJAARSCOMPETITIE WORDEN GESPEELD.   

BAAN 2 BLIJFT VOORLOPIG TOT EIND NOVEMBER 2016 FUNGEREN ALS VASTE LADDERBAAN.  VANAF 1 DECEMBER 2016 LADDEREN WE IN PRINCIPE NIET. DE WINTERMAANDEN WILLEN WE GEBRUIKEN OM TE EVALUEREN EN ONZE NIEUWE VERENIGINGSAPP TE INSTALLEREN.

IN HET VOORJAAR 2017 GAAN WE WEER SPELEN.

 

MET VRIENDELIJKE GROET, MARCEL VAN DOORN

 


zaterdag 8 oktober 2016, 12:36 uur 0 reacties (reageer)
MEGAMANNEN TOERNOOI!!!!
 Ad Dekkers  Senioren sectie  19x gelezen

Op zaterdag 5 november 2016 gaan we het toernooi van het jaar organiseren. Dit jaar ondersteunen we Alpe de Huzes door middel van het Rad van Fortuin met vele gesponsorde prijzen. 

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Het toernooi begint om 15.00 uur, inschrijven kan via Seniorensectie@tvterweijde.nl  . Het inschrijfgeld bedraagt € 5. Niet alleen voor leden maar ook introducees zijn van harte welkom.

De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door DS Events, Vanaf 17.00 uur serveren we pasta, stoofvlees met garnituur.

Laten we er een onvergetelijke middag van maken met een mooie opbrengst voor het goede doel.

                                                                 
 

donderdag 6 oktober 2016, 15:22 uur 0 reacties (reageer)
Vrijdagochtendtoss
 Ad Dekkers  Door De Week Sectie  18x gelezen
Van 1 oktober tot 1 april is de vrijdagochtendtoss van 10.00 - 11.30 uur.

dinsdag 4 oktober 2016, 21:05 uur 0 reacties (reageer)
DDWS- Herfsttoernooi, vrijdag 30 september
 Ad Dekkers  Door De Week Sectie  18x gelezen

Vrijdagmorgen 9.00 was het een gezellige drukte in het clubgebouw. De laatste deelnemers druppelden binnen. Koffie, thee drinken, nog even betalen en vooral gezellig bijkletsen met andere tennissers. Alice en Virginie heetten ons van harte welkom. Zij hadden een mooi schema van de dag in elkaar gezet. Pasjes schudden, op het bord in groepjes van 4 leggen en daarna kon een ieder zien met/tegen wie zij/hij mocht spelen. Na elke partij werd er opnieuw getost. 

9.15 liepen we allen naar onze baan. Met het zonnetje erbij begon een mooie tennisdag. Op bijna alle banen van de club werden er mooie partijen gespeeld. Na twee gespeelde wedstrijden stond de kofie en thee klaar. Met een heerlijk stuk taart erbij konden we in de zon op het terras zitten. Na de koffie stop weer een nieuwe ronde. Fanatiek, maar sportief en gezellig met elkaar speelden we een nieuwe partij. Er werden mooie ballen geslagen, links, rechts, dan weer eroverheen... Wat een enthousiasme van een ieder!

Met verhitte gezichten konden we aan de goed gevulde, opgemaakte tafel onze lunch opscheppen. Heerlijk gerechten kregen we voorgeschoteld. Met de tafels op het terras aan elkaar geschoven konden we gezamelijk genieten van de luch. Het smaakte prima. Als toetje mooie, groene druiven en een ijsje. De nieuwe tossronde ging daarna weer van start.

Deze zonnige dag heeft zeker bijgedragen aan een geslaagd herfsttoernooi. Dank aan de organisatoren en een aantal andere deelnemers, die hand-en spandiensten hebben verricht.

 

Cora Vossdinsdag 4 oktober 2016, 20:50 uur 0 reacties (reageer)
Extra tennisuren O.R.S. Lek en Linge
 Ad Dekkers  Bestuur  25x gelezen

In de maanden oktober en november heeft O.R.S Lek en Linge onze tennisbanen voor een aantal extra uren gehuurd.

Het betreft de volgende data en uren:

3 oktober            08:30-09:30 / 13:00-14:00 / 15:10-16:10

6 oktober            15:10-16:10

10 oktober         15:10-16:10

13 oktober         15:10-16:10

24 oktober         15:10-16:10

3 november       15:10-16:10

7 november       15:10-16:10

Men speelt alleen op de banen 3 tot en met 7.  

donderdag 29 september 2016, 15:15 uur 0 reacties (reageer)
Van de Voorzitter
 Ad Dekkers  Bestuur  34x gelezen

Zo zien we de tennisvereniging graag; prachtig weer, publiek op het terras, zonnescherm naar beneden, lekkere hapjes, de banen in prima staat en mooie wedstrijden om zelf te spelen of om naar te kijken. De seniorensectie had het prima voor elkaar. Ruim een week  lang wedstrijden DE, DD, HE, HD en MD, en dan ook nog ingedeeld naar niveau. Helemaal niet verkeerd om mee te doen of om als publiek op het terras te zitten.

Dit jaar deden er 83  deelnemers mee. Het hoogste aantal sinds jaren. Dat vind ik geweldig nieuws en leuk om binnen TV Terweijde over groei te spreken. En dat ligt niet in de laatste plaats aan de actieve benadering van Marcel en zijn team. Want de tijden zijn voorbij dat toernooien en clubs vanzelf volstromen.

We hebben laatst KNLTB cijfers gekregen en daaruit blijkt dat de afgelopen 5 jaren jaarlijks 3% a 4% mensen minder gaan tennissen. Bij ons was de daling de afgelopen 5 jaar 6 a 7 % jaarlijks. Dus wij zijn niet uniek wat betreft de daling in leden.  Wat de KNLTB echter ook aangaf is dat clubs die een actief beleid voeren voor ledenbehoud en ledenwerving zijn gegroeid of niet kleiner zijn geworden.

Maar dat betekent dat je als vereniging actief moet zijn om leden te werven en te behouden. In dat kader ben ik ook superblij met de herintroductie van de laddercompetitie. Een ideale manier voor nieuwe leden om speelmaatjes te vinden. En voor bestaande leden om de krachten te meten met anderen in plaats van alleen met je vaste tegenstanders.

Enquete

We willen graag samen met onze leden het beleid bepalen van onze club voor de komende jaren. Dat betekent dat we moeten bepalen waar we nu staan; wat is jullie mening over onze vereniging, en wat voor een vereniging zouden we willen zijn? Willen we groeien, op wie gaan we ons richten, wat zijn onze sterke punten, of moeten we streven naar minder kosten?

In oktober krijgen alle leden een per email een enquête toegestuurd waarin we vragen naar jullie mening over de club en wat jullie graag anders zien. Vervolgens organiseren we medio november een avond met een groep van 15 à 20 leden, een dwarsdoorsnede van de club  (jong oud, nieuw lid oud lid, competitie geen competitie, actief niet actief). We bespreken dan de resultaten van de enquête onder leiding van onze KNLTB accountmanager (die daar veel ervaring me heeft) en gaan met die groep bepalen wat onze stip op de horizon is en hoe we die kunnen bereiken.

Ik zie uit naar de komende periode en hoop van harte dat jullie de tijd nemen om met ons mee te denken en dat dit alles op zijn minst leidt tot stilstand van de daling, maar nog liever tot groei van het  aantal leden.

 

Frans de Wit


woensdag 28 september 2016, 20:32 uur 0 reacties (reageer)
JUISTE EMAILADRESSEN
 Ad Dekkers  Bestuur  51x gelezen

Nieuwsbrieven TV Ter Weijde en juiste mailadressen!

Wil iedereen die nooit een Nieuwsbrief krijgt van de tennisclub ajb zijn/haar juiste mailadres doorgeven aan: ledenadministratie@tvterweijde.nl?  


 


zondag 18 september 2016, 17:11 uur
SUCCESVOLLE CLUBKAMPIOENSCHAPPEN
 Ad Dekkers  Toernooien  52x gelezen

Onder zomerse omstandigheden zijn afgelopen zaterdag 10 september 2016 op ons tennispark de finales gespeeld van clubkampioenschappen senioren. We hebben een prachtige week gehad met veel spannende partijen. In totaal hadden 83 deelnemers ingeschreven. Nog een speciaal woord van dank aan Nico en Gerda Glasbergen die op het laatste moment nog bereid waren om op de finaledag de slotbardienst voor hun rekening te nemen.

Daarnaast nog onze dank aan de sponsoren, Sporthuis Brouwer, Jessika’s Haarfashion, Primera en de Nederlandse Loterij.

Klik hier voor een foto-impressie

Hieronder de uitslagen van de finalepartijen.

 

Namens de seniorensectie, Marcel van Doorn

 

DD A schema     1. Rachel Blits/ Janneke Kraanen                        6-3, 6-2

                        2. Monique Maassen/Nancy de Vries

 

HD B schema     1. Gert Jan Bronk/Wilbert Vervoorn                    2-3, opgave

                        2. Kees Zijlstra/Alfred van Diejen

 

HD A schema     1.Peter van Wamel/Martin van Schaik                 6-4, 7-6

                        2.Maarten Koedam/Daniel van Dam

 

GD A schema    1. Corine van Nielen/Martijn Rijnbeek                   6-6 opgave

                       2.Petra van Doorn/Richard van Zanten

 

GD B schema     1.Gert Jan Bronk/Wendy v Knotsenburg             5-7, 6-4, 6-3

                        2. Henny Siwabessy/Paul Georgiades                  

 

HE A                  1. Daniel van Dam                                           4-6, 6-1, 6-2

                         2. Maarten Koedam

 

Verliezersronde 1.Robin de Kater                                                   6-1 6-4

                       2. Frans de Wit

 

HE B                 1. Frans van Gastel                                            6-2 6-0

                        2. Cok de Ruiter

 

Verliezersronde  1.Alfred van Diejen                                            6-2 6-1

                        2.Albert Assink

 

 

donderdag 15 september 2016, 19:26 uur 0 reacties (reageer)
Informatie Najaarscompetitie 2016
 Ad Dekkers  Competitieberichten  47x gelezen
  • De competitieteams vind je onder Competitie teams links op de site. Klik op Competitie teams en je ziet dan rechtsboven op de site de diverse teams.
  • Zie bijgevoegde documenten voor de banenschema's.
  • Instructies voor de aanvoerder en baancommissaris vind je onder dit artikel
  • Wedstrijdbulletin vind je onder dit artikel
  • De handleiding voor het invoeren van de uitslagen vind je onder dit artikel


Download bestanden
Banenschema najaarscompetitie 2016 vrijdag 28 KB (82x opgehaald)
Banenschema najaarscompetitie 2016 zaterdag 28 KB (91x opgehaald)
zaterdag 10 september 2016, 12:34 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4 5 6 7
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Lid worden?
  Tennis Ladder
 Baanonderhoud
 Bardienst
 Beheercommissie
 Bestuur
 Competitieberichten
 Door De Week Sectie
 Jeugd
 Senioren sectie
 Sponsors
 Toernooien
 Training
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
26 Oktober
 Junioren competitie groen

5 November
 Mega Mannentoernooi

6 November
 Junioren competitie rood en oranje

 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren