Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


20170929_130851.jpg
IMG-20170929-WA0002.jpg
IMG-20170929-WA0001.jpg
Meest recente foto's
Lid worden
 Ad Dekkers   Lid worden?  499x gelezen

 

Zin om lid te worden van onze gezellige tennisclub? Doen! We hebben op het moment geen wachtlijst en zullen je graag verwelkomen als lid.

Als je al kunt tennissen kun je andere leden leren kennen via de tossochtenden en –avonden*  en natuurlijk via de toernooien. Op onze website kun je onder het kopje ‘Activiteiten’ zien wat er allemaal georganiseerd wordt. Mocht je liever eerst les willen hebben dan kan dat ook.
Onderaan staat een link voor een inschrijfformulier. Eerst meer informatie? Mail dan naar ledenadministratie@tvterweijde.nl of naar secretariaat@tvterweijde.nl of bel even. Telefoonnummers vind je op de website.
 
Tennisfaciliteiten
Het tennispark is gevestigd aan de Sportlaan 17 te Culemborg, telefoon 525031. Fietsen staan daar veilig achter het hek (toegang met een geldig KNLTB-pasje) en voor auto’s is voldoende parkeerruimte. Op onze banen (Smashcourt) kan het hele jaar door zeven dagen per week gespeeld worden. De verlichting gaat ’s avonds meestal rond 22.30 uur uit. Het clubhuis is gewoonlijk door de week open van 19.00 uur tot 22.00 uur en in het weekend van 9.00 tot  20.00.


Contributie
Wij proberen onze contributie zo laag mogelijk te houden;  seniorenleden  € 150,= per jaar
.
Kinderen tot 8 jaar zijn gratis lid. Van 8 tot 10 jaar bedraagt de contributie € 55,= en vanaf 10 jaar betalen jeugdleden € 70,=
per jaar. 
De contributies worden via automatische incasso geïncasseerd. Bij een andere manier van betalen wordt de jaarcontributie met € 5,= per lid verhoogd
.
    

Communicatie
Alle leden krijgen regelmatig een nieuwsbrief met informatie over alle activiteiten, competitie, training enz. Op onze website staat nog meer (actuele)  informatie over onze vereniging.

Training
Als je tennisles wilt volgen kun je je zelf aanmelden; kijk op onze website bij  het kopje ‘Training’.  We werken samen met tennisschool BTA uit Vleuten. Zij verzorgen voor leden van TV Terweijde alle lessen op onze banen, het hele jaar door.
Voor de jeugd zijn er groepslessen voor 4 of 6 junioren en senioren  krijgen les in groepjes van 
2 of 4. Privéles is ook mogelijk.

En dan?
Voor tennis heb je uiteraard een racket nodig en tennisballen, maar ook tenniskleding en tennisschoenen. Met je KNLTB-pasje kun je op het park komen, zo nodig de hal van het clubgebouw binnenkomen, én een baan reserveren. Een introducé meenemen kan ook. Bij de bardienst kun je voor € 5,- een introducépasje kopen. En dan kun je al gaan spelen. Wel graag na afloop even de baan slepen.
Bardienst
We kunnen de contributie relatief laag houden door het grote  aantal vrijwilligers dat diverse hand- en spandiensten verricht voor de vereniging. De bemensing van de bar is de enige verplichte prestatie die we van alle seniorleden vragen. Het gaat dan om twee keer per jaar een paar uur.
Je kunt je  bardiensten zelf, voor aanvang van het seizoen,  plannen in ons online bardienstensysteem.  De bardienst wordt ook gepubliceerd op de website.

Vrijwilligers
Onze vereniging wordt gerund door vrijwilligers. Er zijn veel commissies die activiteiten organiseren. De club kan alleen goed functioneren als veel leden hieraan bijdragen. Vind je het leuk om af en toe of structureel mee te doen in een commissie, laat het ons dan weten.


 

* Bij tossen worden de spelerspasjes van de deelnemers geschud waardoor er koppels ontstaan die met en tegen elkaar spelen. Een ideale manier om anderen te leren kennen én om geregeld te tennissen! Download bestanden
Inschrijfformulier TV Terweijde 72 KB (592x opgehaald)
zaterdag 21 november 2015, 19:23 uur 0 reacties (reageer)
1
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Lid worden?
  Tennis Ladder
 Activiteitenkalender
 Afhangbord
 Baanonderhoud
 Bardienst
 Beheercommissie
 Bestuur
 ClubApp
 Competitieberichten
 Door De Week Sectie
 Huish. reglement / statuten
 Jeugd
 Senioren sectie
 Sponsors
 Tennislessen
 Toernooien
 Vacatures
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
27 Oktober
 Najaarscompetitie vrijdagavond senioren

28 Oktober
 Najaarscompetitie zaterdag senioren

29 Oktober
 Najaarscompetitie zondag senioren
 Junioren competitie groen

2 November
 Damesdubbelcompetitie donderdagavond

3 November
 Halloweentoernooi

4 November
 MegaMannentoernooi

16 November
 Damesdubbelcompetitie donderdagavond

 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames