Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


20170929_130851.jpg
IMG-20170929-WA0002.jpg
IMG-20170929-WA0001.jpg
Meest recente foto's
Breder aanbod voor tennislessen
 Ad Dekkers  Tennislessen  197x gelezen

We gaan ook voor komend jaar weer samenwerken met de BTA tennisschool.
Tijdens de brainstormavonden met de clubleden en de enquête werd duidelijk dat er ruimte was voor verbetering in onze samenwerking. Zo wilden onze leden een grotere keuze in het aantal dagen dat men les kon volgen.  En hebben wij als bestuur aangegeven dat we een grotere rol verwachten van de tennisschool bij ledenwerving en -behoud. Kortom beter en meer samenwerken.
Bovendien komt Paul weer terug als trainer, ter vervanging van Nikita die om privé redenen naar Spanje vertrekt.


Inmiddels hebben gesprekken met Rob en Ewald van BTA plaatsgevonden met een heel positief resultaat.
We kunnen voor het nieuwe seizoen uit 3 dagen kiezen ipv van 2 dagen. Namelijk dinsdag, woensdag en donderdag. Wil je overdag les, neem dan contact op met Paul. Hij kan met jou kijken naar de mogelijkheden. We gaan samen met BTA trainingen aanbieden voor de competitieteams (tactisch, technisch en fysiek). Introductielessen aanbieden voor nieuwe leden. Tennis clinics verzorgen voor Lek en Linge en basisscholen. En bij voldoende interesse ook speciale thematrainingen bijvoorbeeld service, backend. Een uurtje werken aan je techniek. En last but not least in het kader van ledenwerving gaan we een ZomerChallenge organiseren voor de hockeyers en de voetballers van Sportpark Terweijde. Als het mee zit dit jaar nog en anders volgend jaar.


Als je meer informatie wilt of je wil opgeven voor de tennistrainingen neem contact op met Paul Tichelaar: p.tichelaar@balance-tennis.com. Als je nu al wilt inschrijven voor de zomerlessen, dan kan dat ook. Iedereen die vorige zomer en/of deze winter lessen heeft gevolgd, krijgt komende week een mail met informatie over de zomerlessen. Je kunt dan ook direct inschrijven voor die lessen. Heb je geen lessen gevolgd, dan kun je inschrijven via deze link.

zaterdag 11 februari 2017, 12:44 uur 0 reacties (reageer)
BTA Tennis Academy verzorgt tennislessen
 Ad Dekkers  Tennislessen  448x gelezen

Per 1 april 2016 verzorgt Nikita Kiep namens BTA Tennis Academy de tennislessen bij onze vereniging. Op bijgaande foto's zie je haar enthousiast aan het werk op de disndagavond/ Namens de seniorensectie, Marcel van Doorn

         

zondag 3 juli 2016, 13:37 uur 0 reacties (reageer)
Tennislessen
 Ad Dekkers  Tennislessen  419x gelezen
Er kan worden ingeschreven via de lespagina van BTA.
Alle informatie over de lessen kun je HIER vinden.


dinsdag 8 maart 2016, 18:34 uur 0 reacties (reageer)
Trainers wisseling
 Ad Dekkers  Tennislessen  810x gelezen

Onze trainer Paul Tichelaar gaat ons verlaten. Hij zal zijn trainingsactiviteiten voor onze club overdragen aan zijn collega bij BTA Nikita Kiep:


Hallo,
Zoals jullie misschien al gehoord hebben, zal ik afscheid moeten nemen van jullie mooie tennis vereniging. De afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier gewerkt in Culemborg en daar ook weer een hoop voor terug gekregen. Helaas is het zo dat mijn werkgever(BTA) mij nodig heeft op een andere vereniging.  Uiteraard volg ik het verzoek van BTA, maar laat het duidelijk zijn: wel met pijn in het hart! De afgelopen 2 jaar bij Terweijde hebben mij weer veel mooie ervaringen opgeleverd en heb ik weer kennis gemaakt met goede tennissers en met mooie mensen. Zonder namen te willen noemen zijn er velen geweest die ook voor mij belangrijk waren en waar ik als trainer en als mens veel aan heb gehad. Ik hoop dat jullie deze beslissing begrijpen en ik weet zeker dat mijn opvolgster ,Nikita net zoveel plezier gaat krijgen als ik had. Ik heb ook alle vertrouwen in Nikita en dat ze snel haar trainerskwaliteiten zal laten zien en dat jullie uiteindelijk blij zullen zijn met deze wisseling. Uiteraard zal ik nog persoonlijk afscheid komen nemen van de lessers en ook van de andere leden, dus voorlopig zijn jullie nog niet van me af!

Groeten, Paul

 

Hallo,
Mijn naam is Nikita Kiep. Ik ben 24 jaar. Op mijn 8e jaar ben ik begonnen met tennissen. Na een korte periode bij TV Haaften ben ik selectietrainingen gaan volgen in Beusichem en Den Bosch. In de afgelopen jaren ben ik altijd bezig geweest om door hard te trainen het maximale uit mezelf te halen. Omdat ik erg prestatiegericht ben, heb ik jaarlijks aan veel toernooien meegedaan.  De laatste jaren heb ik veel toernooien en categorie 3 toernooien gespeeld. Daarnaast vind ik dat, naast het competitieve aspect, tennis erg belangrijk is voor sociale contacten. Zo heb ik, dankzij tennis, veel vrienden leren kennen door het hele land. Sinds een aantal jaren heb ik zowel in enkel- als dubbelspel de speelsterkte 3.  In 2013 ben ik afgestudeerd aan de ALO (Fontys Sporthogeschool.) Een HBO opleiding waar ik veel geleerd heb op het gebied van verschillende sporten, psychologie, medische kennis en het lesgeven aan jeugd tussen de 4 en 18 jaar. Naast de ALO heb ik via de KNLTB mijn A licentie (recreatie) en B licentie (prestatief) behaald. Naast het behalen van mijn licenties heb ik uiteraard ook ervaring op gedaan in het lesgeven. Momenteel ben ik  ook hoofdtrainster bij LTV Vianen. Mijn doel is om mijn passie en kennis tijdens de trainingen over te brengen op de spelers en zo het hoogst haalbare uit elke individuele speler te halen! Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoop dat we samen veel plezier en succes zullen hebben.

Sportieve groet, Nikita Kiep

maandag 7 maart 2016, 11:24 uur 0 reacties (reageer)
Informatie winterlessen 2015-2016
 Ad Dekkers  Tennislessen  456x gelezen

De inschrijving voor de winterlessen is inmiddels geopend.

Er kan worden ingeschreven tot 12 september.

 

Alle informatie over de winterlessen kun je terugvinden op de lespagina van BTA.

 

De lessen starten in de week van 12 oktober.

 

Iedereen die deze zomer of afgelopen winter les heeft gehad heeft inmiddels een mail ontvangen met een persoonlijk inschrijfformulier voor de winterlessen 2015-2016.

 

Heb je al ingeschreven, dan hoef je dat niet nogmaals te doen.

 

Wil je eerst een proefles voordat je wilt beslissen of je les wilt nemen? Dat kan ook. Neem dan contact op met Paul Tichelaar: p.tichelaar@balance-tennis.com.

 

Met vriendelijke groet,

 

Balance Tennis Academy


dinsdag 1 september 2015, 15:15 uur
Balance Tennis Academy (BTA)
 Ad Dekkers  Tennislessen  447x gelezen

Beste leden van Terweijde,

Wij van Balance Tennis Academy (BTA), zijn heel trots dat we vanaf 1 april 2013 gevraagd zijn om de lessen voor de leden van Ter Weijde te verzorgen. Ik zal ons heel kort voorstellen.

BTA is in 2003 gestart. Inmiddels hebben wij 3 belangrijke onderdelen: Toptennis, evenementen en verenigingen.

Toptennis, onder leiding van Denny van den Berg, geeft trainingen (naast verenigingstraining op de eigen club) voor de meer getalenteerde jeugd. Op dit moment zijn dat ongeveer 70 kinderen.

Evenementen, onder leiding van Remco Mentink, verzorgt toernooien (3), wintercompetities in Houten en tennis en funkampen in de zomer.

Ewald Spaaij is verantwoordelijk voor de 18 verenigingen waar wij de lessen met veel plezier verzorgen. Dit doet hij samen met de hoofdtrainers die bij de diverse verenigingen aan het werk zijn.

Wij gaan ook bij jullie alles in het werk stellen om het jullie naar de zin te maken. Zowel op de baan maar zeker ook met betrekking tot alle randzaken zoals inschrijven, indelen en alles wat er verder bij komt kijken. Als er zaken zijn die niet naar jullie tevredenheid gaan dan adviseer ik je dit aan ons te melden. Je zult zien dat we deze vragen en/of opmerkingen altijd serieus nemen. Dat kan overigens aan de hoofdtrainer maar zeker ook aan ons.
Op onze website www.balance-tennis.com zie je wat BTA doet en waar het voor staat.

Mijn naam is Rob Veldhuis en ik ben de eigenaar van BTA.  
Ons doel is om het komende seizoen (naast de tennislessen) goed te kijken welke onderdelen goed lopen en welke voor verbetering vatbaar zijn. Jullie begrijpen dat we naast verbeteringen ook de goede onderdelen willen behouden. Dit kan alleen in samenspraak met het bestuur, de commissies en de hoofdtrainer. Waar we in ieder geval een uitdaging zien (bij voorbaat) is om samen met jullie enthousiaste jeugdcommissie een plan voor de jeugd te maken zodat dit een nieuwe impuls krijgt. Dat kan overigens (helaas) niet direct want daarvoor is tijd nodig. Het plan hiervoor zijn we nu aan het maken en zullen we na goedkeuring van Ter Weijde gaan doorvoeren. Wij zien dit jaar als jaar van "zaaien" en volgend jaar moeten we beginnen met "oogsten". Alles wat eerder komt is meegenomen.
 
Samengevat: wij hebben er zin in!!!"

Met vriendelijke groet,
Rob Veldhuis
 
Sportcentrum Oudenrijn BV
Europaweg 48
3451 HG Vleuten – De Meern

(030) 666 46 86

 


vrijdag 1 februari 2013, 11:14 uur
1
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Lid worden?
  Tennis Ladder
 Activiteitenkalender
 Afhangbord
 Baanonderhoud
 Bardienst
 Beheercommissie
 Bestuur
 ClubApp
 Competitieberichten
 Door De Week Sectie
 Huish. reglement / statuten
 Jeugd
 Senioren sectie
 Sponsors
 Tennislessen
 Toernooien
 Vacatures
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
27 Oktober
 Najaarscompetitie vrijdagavond senioren

28 Oktober
 Najaarscompetitie zaterdag senioren

29 Oktober
 Najaarscompetitie zondag senioren
 Junioren competitie groen

2 November
 Damesdubbelcompetitie donderdagavond

3 November
 Halloweentoernooi

4 November
 MegaMannentoernooi

16 November
 Damesdubbelcompetitie donderdagavond

 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames