Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Algemeen

  

Het tennispark is gevestigd aan de Sportlaan 17 te Culemborg, telefoon 0345 525031.
Fietsen staan daar veilig achter het hek (toegang met een geldig KNLTB-pasje) en voor auto’s is voldoende parkeerruimte.
Op onze banen kan het hele jaar door zeven dagen per week gespeeld worden.
De verlichting gaat ’s-avonds rond 22.30 uur uit.
De bar is van maart t/m oktober geopend. Het clubhuis is dan gewoonlijk door de week open van 19.00 uur tot 22.30 uur en in het weekend van 9.00 tot  20.00.


Tennislessen voor het zomerseizoen beginnen rond de 1e  week van april, op baan 1 en 2. De lessen voor de winter starten in oktober.


Wij verplichten onze leden niet om in smetteloos wit het tenniscomplex te betreden, maar wel om tenniskleding en tennisschoenen te dragen. Andere schoenen, met noppen of profiel, zijn echt funest voor onze banen.
Het clubhuis beschikt over twee kleedkamers met douches. Zijn de kleedkamers gesloten dan even aan de bar om sleutels vragen.


Voor het spelen afhangen met een geldige KNLTB-pas op ons afhangsysteem in de hal van het clubhuis. De afhangtijd is drie kwartier. Het spelen van een single is toegestaan, bij drukte mag er bijgehangen worden. Zie voor meer informatie het afhangreglement.


Onder voorwaarden mag een beperkt aantal keren per jaar een introducé uitgenodigd worden. Een pas is voor € 5,00 te koop achter de bar.


Onze vereniging organiseert veel activiteiten, in de maanden april en mei wordt b.v. de voorjaarscompetitie gespeeld. De najaarscompetitie begint in september. In de weekenden kan het daardoor op deze dagen druk zijn. Dit betekent niet dat er geen mogelijkheden zijn om vrij te spelen. Juist op zaterdag en zondag voor 9.00 uur of na 18.00 uur liggen er zeker banen vrij. Maak hier gebruik van, het clubhuis is open en het is gezellig druk op ons park. Informeer bij de dienstdoende baancommissaris of er nog een baan vrij is.


Nagenoeg het gehele seizoen wordt er op woensdagavond vanaf 19.00 uur een Senioren Tossavond georganiseerd voor zowel beginners als gevorderden. Iedereen is welkom. Elke vrijdag is er een toss-ochtend (zie activiteitenoverzicht). Een handige mogelijkheid om tijdens het dubbelspel andere leden leren kennen.

 Over vereniging 
 Algemeen


 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Lid worden?
  Tennis Ladder
 Activiteitenkalender
 Afhangbord
 Baanonderhoud
 Bardienst
 Beheercommissie
 Bestuur
 ClubApp
 Competitieberichten
 Door De Week Sectie
 Huish. reglement / statuten
 Jeugd
 Senioren sectie
 Sponsors
 Tennislessen
 Toernooien
 Vacatures
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...
 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames